Over ons

Over Nico’s Car Center

Nico’s Car Center is een satelliet van onderneming Benic Nv, opgericht in 1989 door Chaniotakis Nico. Benic Nv is reeds meer dan 30 jaar een gevestigde waarde is in België maar ook ver daarbuiten in meerdere activiteiten.

Nico’s Car Center is gevestigd in de gebouwen te Breitwaterstraat 13, 3630 Maasmechelen, België, waar Nico van 1992 tot 2002 een Opel-General Motors concessie uitbaatte. Na verschillende jaren activiteiten in het buitenland te hebben ontwikkeld, snakte Nico terug naar zijn roots, zowel op vlak van activiteit als geografie.

Meer dan 40 jaar ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring in de automobiel sector, is de hoofdactiviteit van Nico’s Car center dan ook gericht op het verhandelen van geïmporteerde wagens uit de Verenigde staten van Amerika. Deze worden zorgvuldig persoonlijk geselecteerd en verscheept. De wagens betreffen voornamelijk Europe Classics en Dodge Ram Pick-up trucks. Naast geïmporteerde wagens bieden wij ook Belgische tweedehandswagens, vrachtwagens en Machines aan. Alle wagens worden op 113 punten gescreend en door onze specialisten gehomologeerd en op wens van de klant omgebouwd naar lpg. Daarnaast kan de klant van 12 maanden garantie genieten vanaf levering.

Daarenboven hebben we ook enkele magazijnen te huur in het pand op de Breitwaterstraat te Maasmechelen. 

Kortom, Nico’s Car Center staat met meer dan 40 jaar kennis en ervaring garant voor uw rijplezier.  

loading
-->